Support & Suggestions If you need tech support post your question here or site suggestions too.

Help youtube videos probelms?

Old 08-14-2016, 05:25 AM
  #1  
_sOnGoKu_
Member
Thread Starter
 
_sOnGoKu_'s Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 56
Default youtube videos probelms?

helou , some dais ago , i thikn i am having problems to see the youtube videos in the forum.

is my computer? o hapens to everybody?

Last edited by _sOnGoKu_; 08-15-2016 at 07:45 PM.
_sOnGoKu_ is offline  
Old 08-16-2016, 04:27 PM
  #2  
solentlife
Super Contributor
 
solentlife's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Ex UK Brit now in Latvia west coast - Ventspils
Posts: 12,290
Default YOUTUBE videos not displaying or showing on WF

Over last few days YOUTUBE videos are not displaying or showing correctly on Wattflyer.
I have posted exact same videos on other forums I am member of ... actually run ... and no problems at all.

Please get Site owners / admin to check what changes or other made that has created this ...

Nigel
solentlife is offline  
Old 08-16-2016, 11:06 PM
  #3  
Don Sims
Administrator
 
Don Sims's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Middle Tennessee
Posts: 12,894
Default

Sent a link to the other thread to IbobI Nigel.
Don Sims is offline  
Old 08-17-2016, 07:24 AM
  #4  
solentlife
Super Contributor
 
solentlife's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Ex UK Brit now in Latvia west coast - Ventspils
Posts: 12,290
Default

Cheers Don

Nigel
solentlife is offline  
Old 08-17-2016, 09:22 AM
  #5  
_sOnGoKu_
Member
Thread Starter
 
_sOnGoKu_'s Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 56
Default

thanks for your answers,
I thought something happened to my computer.. xD
_sOnGoKu_ is offline  
Old 08-17-2016, 10:00 AM
  #6  
mclarkson
Super Contributor
 
mclarkson's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Wichita, KS
Posts: 3,958
Default

I am having the same problem here, on three different computers and two different browsers. I cannot see embedded YouTube videos.

mclarkson is offline  
Old 08-18-2016, 02:32 AM
  #7  
IBobi
Administrator
 
Join Date: May 2013
Posts: 49
Default

It's a Chrome issue. Please try Firefox until we resolve it.
IBobi is offline  
Old 08-18-2016, 02:43 AM
  #8  
mclarkson
Super Contributor
 
mclarkson's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Wichita, KS
Posts: 3,958
Default

Although I mostly use Chrome, I have the same issue in Internet Explorer, and the Silk browser on my tablet. My screenshots above are in IE, for example.

Chrome worked fine with embedded videos until about a week ago.
mclarkson is offline  
Old 08-18-2016, 05:52 AM
  #9  
JetPlaneFlyer
Super Contributor
 
JetPlaneFlyer's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Aberdeen, Scotland
Posts: 6,120
Default

Originally Posted by mclarkson View Post
Although I mostly use Chrome, I have the same issue in Internet Explorer, and the Silk browser on my tablet. My screenshots above are in IE, for example.

Chrome worked fine with embedded videos until about a week ago.
+1. As explained in the other thread on this same subject. I'm having that exact same 'black bar' problem with Internet Explorer, Firefox and Chrome (three different computers, Win 8 and Win 10)
The only device that displays them properly is my Blackberry phone.

So it's not a Chrome issue.
JetPlaneFlyer is offline  
Old 08-18-2016, 06:31 AM
  #10  
pizzano
Behold The Renaissance
 
pizzano's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: So. Calif
Posts: 2,316
Default

If you haven't noticed, all of the vid's posted on this thread......:

http://www.wattflyer.com/forums/show...t=77821&page=2

have been resolved and look and run as they have prior to the snafu that started over a week ago......
pizzano is offline  
Old 08-18-2016, 07:03 AM
  #11  
solentlife
Super Contributor
 
solentlife's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Ex UK Brit now in Latvia west coast - Ventspils
Posts: 12,290
Default

Fingers crossed ! All is now well.

Nigel
solentlife is offline  
Old 08-18-2016, 10:05 AM
  #12  
JetPlaneFlyer
Super Contributor
 
JetPlaneFlyer's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Aberdeen, Scotland
Posts: 6,120
Default

Originally Posted by pizzano View Post
If you haven't noticed, all of the vid's posted on this thread......:

http://www.wattflyer.com/forums/show...t=77821&page=2

have been resolved and look and run as they have prior to the snafu that started over a week ago......
There are still issues for me (using Internet Explorer). I do now see the static image in the embedded video window, and no 'black bar', but if I try to play the video I just get an error '!' symbol.

Last edited by JetPlaneFlyer; 08-18-2016 at 04:28 PM.
JetPlaneFlyer is offline  
Old 08-18-2016, 01:56 PM
  #13  
_sOnGoKu_
Member
Thread Starter
 
_sOnGoKu_'s Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 56
Default

for me is working perfect naw!
Using chrome thankyou
_sOnGoKu_ is offline  
Old 08-18-2016, 04:26 PM
  #14  
JetPlaneFlyer
Super Contributor
 
JetPlaneFlyer's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Aberdeen, Scotland
Posts: 6,120
Default

test video:

JetPlaneFlyer is offline  
Old 08-18-2016, 04:27 PM
  #15  
JetPlaneFlyer
Super Contributor
 
JetPlaneFlyer's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Aberdeen, Scotland
Posts: 6,120
Default

Yes, it's now all working fine for me.

Thanks to those who fixed it!
JetPlaneFlyer is offline  
Old 08-18-2016, 08:18 PM
  #16  
_sOnGoKu_
Member
Thread Starter
 
_sOnGoKu_'s Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 56
Default

Originally Posted by JetPlaneFlyer View Post
Yes, it's now all working fine for me.

Thanks to those who fixed it!
+1
_sOnGoKu_ is offline  
Old 08-18-2016, 11:50 PM
  #17  
Don Sims
Administrator
 
Don Sims's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Middle Tennessee
Posts: 12,894
Default

Thanks iBobi.
Don Sims is offline  
Old 08-19-2016, 01:21 AM
  #18  
IBobi
Administrator
 
Join Date: May 2013
Posts: 49
Default

yep yep yep!
IBobi is offline  
Old 09-05-2016, 02:21 AM
  #19  
mclarkson
Super Contributor
 
mclarkson's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Wichita, KS
Posts: 3,958
Default



WOOT!!! Thanks, guys!
mclarkson is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
solentlife
Video Parking lot
7
01-29-2016 03:51 AM
tallflyer
Events, Shows and Fun Fly's - Electric Airplanes
0
01-15-2015 06:44 AM
tobydogs
Aerial Photography
6
12-30-2014 05:14 AM
Forge
General Electric Discussions
18
09-16-2014 02:52 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Quick Reply: Help youtube videos probelms?


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.

Page generated in 0.11353 seconds with 10 queries